Αρχική >> Νέα >> Θετική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για το έργο ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Θετική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για το έργο ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μήνυμα σφάλματος

Warning: PDO::__construct() [pdo.--construct]: [2002] Only one usage of each socket address (protocol/network address/ (trying to connect via tcp://localhost:3306) in DatabaseConnection->__construct() (line 304 of C:\xampp\htdocs\sdit\includes\database\database.inc).
09.07.2012 - 12:53

Με την 324/2012 απόφαση του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων υποψηφίου, και πλέον η Περιφέρεια μπορεί να προχωρήσει στην συνέχιση του διαγωνισμού.
 
Οι υποψήφιοι που συνεχίζουν στην διαγωνιστική διαδικασία:
 
1. Ένωση εταιριών ARCHIRODON GROUP - INTRAKAT - ENVITEC
2. Ένωση εταιριών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ - J&P ABAΞ
3. ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
4. ΝΟVAERA HELLAS
5. Ένωση εταιριών ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΗΛΕΚΤΩΡ
 
Αντικείμενο του έργου είναι η μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία υποδομών που θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συνολική ετήσια ποσότητα των προς διαχείριση απορριμμάτων εκτιμάται σε 200.000 τόνους, ενώ το έργο προβλέπεται να συγχρηματοδοτηθεί και από κοινοτικούς πόρους. Ο ιδιωτικός φορέας σύμπραξης θα επιλεγεί για σύμπραξη διάρκειας είκοσι οκτώ (28) ετών.

Η διαγωνιστική διαδικασία θα συνεχιστεί άμεσα με την διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου και θα επιτρέπει όλες τις δόκιμες τεχνολογίες οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας